مدير کل تعاون کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري گفت: تاکنون ۸۶ درصد برنامه جذب تسهيلات مشاغل خانگي در استان محقق شده و ۷۰ ميليارد ريال اعتبار باقي مانده نيز مقرر شد تا ۱۰ روز آينده جذب شود.
به گزارش
هفت چشمه؛ محسن مولوي در گفتگو با خبرنگار «
جهانبين نيوز»، از پرداخت يک هزار و ۸۵۲ ميليارد ريال تسهيلات مشاغل خانگي در استان چهارمحال و بختياري خبر داد و امسال در چهارمحال و بختياري يک هزار و ۸۵۲ ميليارد ريال تسهيلات مشاغل خانگي پرداخت شده است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري افزود: از ابتداي امسال تاکنون ۱۰ هزار و ۳۵۰ ميليارد ريال تسهيلات تبصره ۱۶، مشاغل خانگي، روستايي و عشايري و تفاهمنامه با صندوق کارآفريني اميد به متقاضيان پرداخت شده است.
مولوي افزود: اين مبلغ تسهيلات به ۱۰ هزار و ۱۱۵ نفر از متقاضيان هم به صورت قرضالحسنه پرداخت شده است.
وي همچنين با بيان اينکه از ابتداي سال ۱۴ هزار و ۱۴ فرصت شغلي در ۳۷ دستگاه اجرايي استان ثبت سامانه" رصد" شده است افزود: تعهد امسال چهارمحال و بختياري ايجاد ۲۰ هزار و ۹ فرصت شغلي است که تاکنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: شهرستانهاي بروجن، لردگان و خانميرزا بهترين عملکرد را در تحقق تعهدات حوزه اشتغال دارند و شهرستانهاي اردل، کيار و فلارد از تعهد پيشبيني شده عقبتر هستند.
مولوي در ادامه به آخرين وضعيت جذب تسهيلات مشاغل خانگي استان اشاره کرد و گفت: امسال در مرحله نخست يکهزار و ۳۳۰ ميليارد ريال تسهيلات مشاغل خانگي به استان ابلاغ شد که تاکنون از اين محل پنج هزار و ۴۶۵ مجوز از سوي اداراتکل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزي صادر شده است.
وي از پرداخت يک هزار و ۸۵۲ ميليارد ريال تسهيلات مشاغل خانگي در استان از سوي هشت بانک عامل خبر داد و گفت: تاکنون ۸۶ درصد برنامه جذب تسهيلات مشاغل خانگي در استان محقق شده و ۷۰ ميليارد ريال اعتبار باقي مانده نيز مقرر شد تا ظرف ۱۰ روز آينده جذب شود.
مولوي يادآور شد: استان در خصوص جذب تسهيلات مشاغل خانگي در رتبه سوم کشور قرار دارد و براي مرحله دوم نيز ۳۵۸ ميليارد ريال اعتبار به استان ابلاغ شده است.
براي تحقق تعهدات اشتغال در استان فرصت زيادي باقي نمانده است
معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار چهارمحال و بختياري در گفتگو با «
جهانبين نيوز» ، اظهار داشت: مسئوليت تحقق تعهد هر دستگاه با مديرکل همان دستگاه است از همين رو ضروري است تا هفتهاي يک بار نسبت به رصد وضعيت اشتغال دستگاه خود در خصوص ثبت اطلاعات استمرار و اهتمام ويژهاي به کار گرفته شود.
محمدکاظم منزوي افزود: براي تحقق تعهدات اشتغال در استان فرصت زيادي باقي نمانده است و هر يک از دستگاهها تا پايان بهمن نسبت به تحقق کامل تعهدات خود اقدام و گزارش ارائه دهند.
وي تصريح کرد: بايد دقت و نظارت شود تا تسهيلات اشتغالزايي در محل خود توزيع و جذب شود.
انتهاي خبر/1020ج